Opgemaakt eerste helft 2024

Hoi hoi,

Ik maakte verschillende haarproducten op. Dit gaat van shampoo, tot conditioner, tot droogshampoo. Mijn favoriet hierboven is de candy rain conditioner van Lush. Hopelijk kan ik deze binnenkort nog eens op de kop tikken. Ook de Syoss producten worden hier vaak gebruikt.

Ook heel wat doucheproducten werden opgemaakt. Enkele goedkope flessen gebruikte ik om handzeep pompjes te vullen. De kindjes maakten natuurlijk de Zwitsal flacon op en ik greep standaard naar de oranje douchegel van Lush: Roasting chestnuts on an open fire. Mijn man heeft de fles Axe leeg gemaakt.

Ook maakte ik deze Shower scrub van de Body Shop op. Hoe vreemd is het dat al die winkels en webshop toe zijn nu?

Ook enkele tandpastas moesten er aan geloven.

Ik had deze producten beter hierboven vermeld. Omdat dit soort producten in Duitsland veel goedkoper zijn, neus ik daar altijd even in de schappen. Daar greep ik ook deze fles badschuim. Ik maakte deze met veel plezier op.

Het badzout nam ik mee uit een hotel. Ik ben blij dat hij op is, maar het is niet mijn dada. Ik gebruik liever bruisbal len en marine geur vind ik zelf het minst aangenaam.

Waar vind je snel van die reisformaat flessen? Deze vind ik erg handig. Ook mijn ’thuis’ fles raakte deze keer op.

This semester was a good skin period. Ik gebruikte maskers, maakte crèmes op en het voelde goed. Ik vind wel dat ik vaker mijn Foreo UFO moet gebruiken.

Tot slot is er nog de varia sectie. De tube handcrème is jammer genoeg gebarsten, wat niet handig meer werkte. Ik gebruikte die wel graag, want die was heel voedend. Ik besloot ook mijn witmakende tandstift weg te doen. Het quadje liet ik jammer genoeg vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge